Skip to main content
Skip table of contents

Kadotettu signaali hälytykset

Videosignaalin menettäneet kamerat on myös mahdollista näyttää hälytyksinä Spotter-ikkunassa.Tämä saavutetaan aktivoimalla Spotter-asetusten hälytykset-välilehdellä asetus "Näytä signaalin kadonneet tapahtumat hälytyksissä".Samassa paikassa käyttäjä voi valita esiformatoiduista hälytysäänistä, mikä ääni kuuluu, kun signaalin katoamistapahtuma tapahtuu.

Kadotettu signaali- tapahtumat näkyvät hälytysluettelossa, jos "Näytä"-konfiguraatio on asetettu näyttämään ne.Oletusarvoisesti signaalin kadonneita hälytyksiä ei näytetä, joten toiminnon saaminen käyttöön, käyttäjän on avattava hälytysluettelo ja valittava signaali katosi konfigurointiluettelosta.

Asetus tallennetaan asetteluihin.Vaikka hälytyslista on piilotettu, jos "näytä"-suodatin on määritetty näyttämään signaalin kadonnut tapahtuma, äänitiedosto toistetaan, kun tapahtuma tapahtuu.Jos hälytysluettelo on määritetty näyttämään signaali kadonnut hälytyksenä, se näkyy kadonneen kuvakkeen kanssa.

Kun signaali palaa, tapahtuma on edelleen näkyvissä, mutta nyt se näkyy päättyneenä (harmaana).Työkaluvinkki näyttää lisätietoja.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.