Skip to main content
Skip table of contents

System Manager Enterprise rooli

Järjestelmänvalvojalle on mahdollista asettaa eksplisiittiset käyttöoikeudet eri käyttäjäryhmille.
Tämä mahdollistaa esimerkiksi toimintojen toteuttamisen eri käyttäjäryhmien sallimiseksi laitteiston ylläpitoon ja käyttäjien hallintaan, mikä on hyödyllistä suurissa järjestelmissä.
Toimivuuden mahdollistamiseksi - tarkista Valitse käyttäjäryhmän "Järjestelmänvalvojan yritysrooli" -valintaruutu ja napsauta "jakoavain"-kuvaketta muokataksesi tämän ryhmän tietoja.

Järjestelmä

Järjestelmä-välilehden käyttöoikeudet voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä käyttäjäryhmälle, esimerkiksi Järjestelmäasetukset-kohdan poistaminen käytöstä piilottaa järjestelmäasetukset kaikilta käyttäjäryhmän käyttäjiltä.

Videonhallintapalvelimet

VMS-palvelimet-välilehti  sallii käyttäjäryhmän oikeudet tarkastella, lisätä, poistaa ja muokata joko kaikkia tai vain valittuja VMS-palvelimia: jos "Muokkaa valittuna" on valittuna, alla olevasta sukkularuudusta voit määrittää, mitkä tietyt palvelimet tällä käyttäjäryhmällä on. pääsy.

Tämä on kätevää suurissa asennuksissa, jos tietyt käyttäjäryhmät työskentelevät tiettyjen palvelimien kanssa (esim. jos eri sivustoille on erilliset ylläpitoryhmät - ja tallennuspalvelimet ovat paikkakohtaisia).

Profiilit

Profiilit-välilehti/käyttöoikeudet, jotka voidaan asettaa käyttäjäryhmälle:

"Muokkaa valittua" antaa sinun päättää, mitä profiileja toiminto koskee (samanlainen kuin "palvelimet" -käyttöoikeuskokoonpanossa.

Käyttäjät

Käyttäjä-välilehti/käyttöoikeudet, jotka voidaan asettaa käyttäjäryhmälle:

Muokkaa kaikkia tai Muokkaa valittuja on oltava käytössä, jotta käyttäjäryhmä voi lisätä ja/tai poistaa (nämä vaihtoehdot poistetaan automaattisesti käytöstä, jos Muokkaa kaikkia tai Muokkaa valittuja ei ole käytössä).

Tämä toiminto vaikuttaa VMS-palvelimiin, Profiilit- ja Käyttäjät-välilehtiin

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.