Ota automaattiset profiilipäivitykset käyttöön
Profiilin Yleinen-välilehdellä on vaihtoehto Ota automaattiset profiilipäivitykset käyttöön. Asetus on oletusarvoisesti käytössä.
Alla on kuvattuna asetuksen toiminta, kun se on käytössä tai pois käytöstä.
Automaattiset profiilipäivitykset käytössä
Asetuksen valintaruutu on valittuna.
Profiilin solmut poistetaan profiilista automaattisesti, kun siihen liitetty laite poistetaan.
Automaattiset profiilipäivitykset poistettu käytöstä
Asetuksen valintaruutu ei ole valittuna.
Jos järjestelmänvalvoja poistaa asetuksen käytöstä ja ”lukitsee” näin profiilin, vain System Managerin profiiliasetuksissa manuaalisesti tehdyt muutokset otetaan käyttöön.
Profiilisolmuja ei poisteta automaattisesti, kun liitetyt laitteet poistetaan, ja profiileissa voi olla rikkoutuneita linkkejä laitteisiin.
Profiilisolmuja voidaan lisätä tai poistaa vain manuaalisesti System Managerin profiiliasetuksissa tai hälytysten osalta Hälytysasetuksissa.
Rikkinäiset profiilisolmut
Kaikki sovellukset toimivat oikein riippumatta rikkinäisistä profiilisolmuista. Järjestelmän varmuuskopiointi ja palautus toimivat myös normaalisti.
Rikkoutuneet profiilisolmut eivät ole käyttäjien saatavilla, eikä niitä näytetä profiilipuussa missään sovelluksessa lukuun ottamatta System Managerin profiiliasetuksia. Vaikka solmuja ei näytetä, ne säilyvät järjestelmätiedoissa.
System Managerin profiiliasetuksissa näkyvät seuraavat tiedot rikkinäisistä linkeistä:
-
Tallentimen nimi ja osoite
-
Laitteen nimi
-
Tieto siitä, että laitelinkki on rikkoutunut
Kun liitetty laite lisätään uudelleen, profiilisolmun ja laitteen välinen yhteys palautuu. Kaikki asiakasohjelmat saavat jälleen pääsyn profiilisolmuun ja laitteeseen.